Δωρεάν Mεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 100€

Τρόπος Παράδοσης

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

α) Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.

β) Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από συνεργαζόμενο μεταφορέα της επιλογής της κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 19:00). Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της Courier Center, της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

- εντός της Αττικής εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα

- στις πρωτεύουσες νομών εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά)

- στις λοιπές περιοχές εντός 48 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 72 ώρες

Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το ως άνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωσή σας σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος παρ' όλ' αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας). Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας βάσει των τρόπων επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω στο 3γ προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

γ) Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων που θα προβλέπονται ρητώς σε προϊόν που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και σε κάθε περίπτωση στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας, γενικά το κόστος αποστολής έχει ως ακολούθως:

- για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 99,99 € με ΦΠΑ, το κόστος αποστολής είναι 3,00 € με ΦΠΑ στο νομό Αττικής

- για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 99,99 € με ΦΠΑ, το κόστος αποστολής είναι 4,00 € με ΦΠΑ στην υπόλοιπη Ελλάδα

- για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 100 € με ΦΠΑ, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα

- για παραγγελίες εκτός Ελλάδος κι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κόστος αποστολής είναι 12,00 € με ΦΠΑ ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας.

- για παραγγελίες εκτός Ελλάδος κι εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο customerservice@naifu.gr ή/και να μας πάρετε απευθείας τηλέφωνο στο 211 7103884 για να σας ενημερώσουμε για το ανάλογο κόστος αποστολής.

Δασμοί – τελωνεία

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι παραγγελίες είναι αδασμολόγητες. Παρόλα αυτά, για παραγγελίες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει το ενδεχόμενο επιπλέον φορολόγησης μέσω τελωνειακών δασμών. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή.   

 
Special Offers For Subscribers

Newsletter

Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.
© 2022 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Lorem Ipsum