Δωρεάν Mεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 100€

Σχετικά με εμάς

Στη naifu έχουμε έναν σκοπό: Να σας βοηθήσουμε ν’ αποκτήσετε το μαχαίρι των ονείρων σας. Για να το επιτύχουμε αυτό δημιουργήσαμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων υψηλής πιστότητας επιλεγμένα μέσα από τους γνωστότερους οίκους κατασκευής, τα οποία εμπλουτίσαμε με εξειδικευμένες φωτογραφίες και λεπτομερέστατες περιγραφές.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Σας προσφέρουμε μια τεχνογνωσία που προέρχεται μέσα από χρόνια εμπειρίας και κυρίως μέσα απ’ το πάθος που έχουμε για το μαχαίρι, αυτό το κάτι που μας εμπνέει σε κάθε λάμψη της λάμας στο φως και κάνει τις καρδιές μας να χτυπάνε πιο γρήγορα  σε κάθε χτύπημα στο ξύλο κοπής.

Καθημερινά ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε τις μαγειρικές σας ικανότητες, προσφέροντάς σας νέες ιδέες και πληροφορίες για τα προϊόντα μας.

Με λίγα λόγια, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε καλά.

Εαν ενδιαφέρεστε για συνεργασία χονδρικής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο orders@naifu.gr.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Η φυσική μας έδρα βρίσκεται στον Άλιμο, οδός Γούναρη 23, πλησίον του Μετρό Αλίμου. Στην έδρα μας δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα ή εκθεσιακός χώρος, αλλά μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να παραλάβετε τις παραγγελίες σας, εφόσον έχετε ενημερωθεί ότι η προετοιμασία τους έχει ολοκληρωθεί.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο customerservice@naifu.gr, είτε τηλεφωνικώς στο 211 710 38 84

Special Offers For Subscribers

Newsletter

Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.
© 2021 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Lorem Ipsum